SEO-avhoppare startar Peregrine, tar sig an Marketing Transformation

In CXM, Nyheter, Online Marketing, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sverige har fått ännu en expertrådgivare inom martech och olika online- samt Marketing Automation plattformar. Det är de tidigare SEO bolagshöjdarna Anders Nygren och Jannis Hristofilopoulos som för några månader sedan lämnade bl a VD-rollen på Klikki för att starta upp Peregrine. Det bolaget finns nu på plats i Epicenter hubben tillsammans med diverse labb och startups. Det nya bolaget erbjuder tjänster som organisatorisk setup, kompetensgap-analys, partner-genomgångar, leverantörsutvärdering samt rådgivning inom hur en modern marknadsenhet ska sättas...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon