ServiceNow köper ledare inom AIOps

In AI, ChatGPT, Machine Learning, API, Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En till affär inom AIOps har just ägt rum. En term som sedan 2017 varit en tidig ”innovation trigger”, vågstartare, i Gartner Hype Chart. Den återkom på samma plats året efter och nischexperterna börjar nu intressera bjässarna på marknaden. Som ServiceNow som idag tag över Israel-baserade Loom Systems.

” – Genom att gå ihop får vi en unik möjlighet att samla våra AI-innovation och ServiceNows AIOps-funktioner för att hjälpa kunder att förebygga och fixa IT-problem innan de blir problem. Vi är glada över att gå till ServiceNow-teamet för att hjälpa IT-organisationer att svara upp till dagens digitala affärer.”

Säger Loom Systems VD Gabby Menachem.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Integrationsbolaget utökar "Return on intelligence" AI-erbjudande, kopplar upp NVIDIA AI-superdatorer

Loom Systems säger sig jobba med att ge kunder djupare insikter om sina digitala, löpande IT-åtaganden så att de kan förhindra och fixa större mängder IT-problem innan de blir ett riktigt problem.

Loom Systems grundades 2015 av Gabby Menachem, CTO Ronny Lehmann och produktchefen Dror Mann.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Digitaliseringsjätte vinner Lynk & Co, ska storanställa i Sverige
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss