ServiceNow köper ledare inom AIOps

In AI, Machine Learning, Botar, API, Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En till affär inom AIOps har just ägt rum. En term som sedan 2017 varit en tidig "innovation trigger", vågstartare, i Gartner Hype Chart. Den återkom på samma plats året efter och nischexperterna börjar nu intressera bjässarna på marknaden. Som ServiceNow som idag tag över Israel-baserade Loom Systems. " - Genom att gå ihop får vi en unik möjlighet att samla våra AI-innovation och ServiceNows AIOps-funktioner för att hjälpa kunder att förebygga och fixa IT-problem innan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon