ServiceNow Safe Workplace erbjuder flera olika stöd för att bekämpa pandemin från arbetsplatsen

In CDP, DMP, Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ServiceNow vill inte vara sämre än Salesforce när det gäller att anpassa egna produktsviten med tillägg för Covid-19 åtgärder och stöd kring att återvända till arbetet.

” – Låt oss få tillbaka medarbetare världen över till sina arbetsplatser på ett hälsosamt, tryggt och säkert sätt. Vi hjälper företag hantera de komplexa arbetsflöden som krävs för att göra just det – hålla medarbetare friska och arbetsplatser säkra.”

Säger Bill McDermott, vd på ServiceNow i ett pressmeddelande. De senaste tilläggen till egna mjukvaran kallas ServiceNow Safe Workplace och är:

Vi har mer på samma ämne:  ServiceNow köper upp nordiskt bolag

Employee Readiness Surveys – En enkät som ska ge en bild av hur redo medarbetare själva känner sig för att återvända. 

Employee Health Screening – För att dela med sig av kroppstemperaturkontroll. Samt som visar på var personlig skyddsutrustning finns, om det krävs. Med samma typ av ”karta” som Salesforce erbjöd. 

 Det finns även två applikationer fokuserade på att säkerställa att arbetsplatsen är redo att ta emot återvändande medarbetarna på ett tryggt och smidigt sätt. 

Vi har mer på samma ämne:  Digitaliseringsjätte vinner Lynk & Co, ska storanställa i Sverige

 Workplace Safety Management – För att fysiska veckan utifrån fysisk distansering och hårdare krav på rengöring och städning. 

Workplace PPE Inventory Management – Är en lösning för organisationer som tillhandahåller olika typer av personlig skyddsutrustning till sina medarbetare. Med en samlad vy för lagerstatus och smidiga processer för inventering.