SF Bio hanterar unga och extraanställda på nyupphandlad Sitevision intranätlösning

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kunderna till svenska SiteVisions intranäterbjudande blir allt mer namnkunniga under 2018. Nu har även SF Bio och AMC/Nordic Cinema Groups valt SiteVision framför andra alternativ som sitt nya intranät.

Intranätet ska tillgodose en organisation där medarbetarna till stor del är unga och extraanställda. Vilket ställde höga krav på ett lättåtkomligt och mobilanpassat intranät för snabb informationsspridning. Fokus är att ge information var medarbetare än befinner sig i landet med snabb, korrekt och aktuell information.

SiteVisions färdiga intranätmoduler används och designen utgår ifrån ett ”mobile first”-tänk i SiteVision Cloud.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nu har Karlstads kommun prövat på alla plattformar, väljer Sitevision för 15 Mkr

SF Bio har genom åren, med olika ägare, i tur och ordning haft Drupal CMS-installationer, Episerver samt en .NET ramverkslösning från 2016/2017 av B3IT-byrån Rebel & BirdCybercom och Sogeti har jobbat med .NET och PHP-kunden de senaste fem åren. Och Söderhavet har stått för design.

SF har biografer på 22 orter i Sverige och 12 miljoner biobesökare per år. Det gör dem till Sveriges största biografkedja.

Intresserade av svenska Voice projekt?

MKSE.com har hela listan över pågående tjänster, satsningar och projekt. Klicka här.