SFBio.se blir Filmstaden.se, nästan problemfri övergång

In CXM, Lojalitetsprogram, Microsoft .NET, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SF Bio med nya ägaren AMC/Odeon Cinema (tidigare Nordic Cinema Group) vill frigöra sig från produktionsbolaget, idag dammar de därför av gamla biografnamnet och domännamnet Filmstaden.se. Både app och webb har fått nya logotypen (F), men webbmanér och alla mallar består i övrigt. Vid övergången under tisdagskvällen var det vissa problem för mobilanvändare att använda den "ODEON Kino/Filmstaden" Microsoft Online single-sign-on-lösning Filmstaden använder för autenciering och identifiering. Länken för medlemmar ledde först till en prod-server. Dessutom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon