SharePoint 2016 nära lansering, fimpar stöd för Designer

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

I veckan har Microsoft släppt en RC, Release Candidate av SharePoint 2016. Den ska vara helt "feature complete" och en skarp version ska nu inte ligga långt bort. Den nya versionen innehåller utökad säkerhet, bättre support för olika branscher med hårdare redovisningskrav och standarder samt enkel access till olika mobila applikationer. I den nya versionen droppas support för t ex InfoPath 2013 och SharePoint Designer 2013....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tyvärr är både rubriksättning och innehåll helt fel Martin. Man har varken ”fimpat” stöd för SharePoint Designer 2013 eller InfoPath 2013. Båda dessa klientverktyg stöds fullt ut under SharePoint 2016’s livscykel. Däremot så kommer ingen ny version av de båda – vilket varit känt länge.

Leave a Comment