Sitecores prestigekundkonton 2022, ökad prestanda och skapar 70% mer first-party data

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är intressant att ta del av hur de större, internationella CX-svitaktörerna väljer att presentera sig själva, framgångar tillsammans med kund och uppnådda resultat/KPI:er 2022 nu efter pandemin samt ett halvdecennium av furiös förvärvstaktik. Etablerade, EQT-ägda Sitecore representerar en större portfölj av egna och uppköpta produkter och har vid inledningen av egna, fysiska Sitecore Symposium i London idag avtäckt de resultat CX-bolaget uppnått. Tillsammans med nya och gamla loggor idag.

Klassiska konton som L’Oreal, P&G följer med upp på stora scen i England i april. Där pratar de idag om hur prestandan i e-handel för vad som bl a verkar olika Dawn tvättmedelssajter kunnat öka med 400% tack vare bolagets nya CX-lösningar. Rengöringsföretaget Kerzer ska kunnat öka tiden spenderad på egna sajten med 42% efter börjat jobba med Sitecore XP. Kimberly-Clark ska ökat mängden egna first-party data med hela 70%. Flygbolaget United lyckades öka egna målen för digital kommunikation samt brittiska lyxbiltillverkaren Aston Martin (ska även vara Salesforce Sales Cloud och Shopware e-handelskund) ska ökat antalet konverterade, egna kunder internationellt med hela 24%.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sitecore flyttar snabbt över partners och kunder till OrderCloud

Sitecores CDP-förvärv 2020 i Stylelabs Marketing Content Hub är enligt uppgift en riktig initial murbräcka i sig för att ta nya affärer för bolaget. Utöver den egenutvecklade, traditionella produktsviten med CMS i fokus. Inte minst då cookies snabbt är på väg bort och first-party data verkligen är i ropet. Då är det förståeligt att CPD-tänkesättet går före mycket annat, mer klassiskt, i de CX/CMS/e-handelsargumentationer Sitecore för.