SiteVision erbjuder Youtube, Twitter, Share, Tagg och Blogg moduler

In Java, Licens, Nyheter, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SiteVision verkar ha sneglat på populära tillägg till Drupal och WordPress (som även vissa EPiServerutvecklare tagit fram halvfärdig kod för) när de släpper ett gäng nya moduler riktade mot sociala medier:
sitevision

Inbäddning av Youtubeklipp. Genom SiteVision-modulen går det enkelt att lägga videoklipp från Youtube direkt i sidorna i SiteVision, utan att behöva redigera sidans kod.

Twitterflöden. Ett enkelt sätt att inkludera Twitterflöden direkt i SiteVision. Det går även att visa vad som skrivs exempelvis om ett visst varumärke, ett företag eller en ort.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Flens kommun går live på mer användarvänlig Sitevision CMS av Consid

Delningslänkar. Ett lätt sätt att addera länkar till sociala medier som Twitter, MySpace och Facebook.

Taggmoln. Genom att lägga till taggmoln får användaren en bra överblick över vilka ämnen som det skrivs mycket om på webbplatsen.

Bloggmodul. En modul för att enkelt starta bloggar i SiteVision lanserades tidigare i år.

De nya modulerna väntas paketeras med de övriga SiteVision-produkter senare i år. Hade varit kul att se något helt nytt och eget där uppe istället för modulariserat stöd för befintliga tjänster vi sett i så många tappningar.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Myndigheterna: Sänk ert 395 SEK IT-timpris, annars är ni ute på 30 dagar

Leave a Comment