Sitoo POS och Happy Socks tar sig an världen, ska in i 90 länder

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den i Sverige så framgångsrika point-of-sales (POS) aktören Sitoo har börjat snegla utomlands. Tillsammans med sina större, svenska kunder. I en global tillväxtaktion tillsammans med Happy Socks (även en Adobe Magento 2 användare av polska Sii och dessförinnan Made People) ska Sitoo föra ut den digitaliserade retail-förmågan till de över 90 länder och marknader där Happy Socks fysiskt säljs idag.

” – En av de viktigaste anledningarna för oss att välja Sitoo som vårt globala POS (försäljningssystem) har varit hur enkelt det är att använda, rulla ut och skala. Att ha Sitoo som vårt globala detaljhandelsbetalningssystem kommer dessutom att ge oss försäljningsdata från våra olika marknader samlade på ett ställe. Detta kommer naturligtvis att ha en viktig roll i vår expansion och tillväxt. Det betyder också att vi kan leverera en fantastisk upplevelse för våra kunder var de än är i världen. ”

Säger Mathilda Sällberg, global retail buyer Happy Socks. Det är och specifikt den mobila versionen, Sitoo mPOS som köpts in. Jens Levin, VD Sitoo lägger till:

” – Vi tillhandahåller ett mobilt försäljningssystem för globala återförsäljare som står inför utmaningarna med nya kundbeteenden. Vi ger våra kunder mer kontroll, vi underlättar livet för dem och vi ger dem kostnadseffektivitet som i sin tur gör att de kan erbjuda en ännu bättre service till sina kunder. ”

Happy Socks strupor ska även finnas vid kassatrakten hos över 10 000 modebutiker, menar de själva. När Under Armour kom in i Mall of Scandinavia som en ny butik valde även de att handla Sitoo för att sköta betalningarna i sin nya butik.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Iprospect går in på Clas Ohlson, nya tekniska plattformar

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss