Sitoo POS och Happy Socks tar sig an världen, ska in i 90 länder

In E-handel system, Nyheter, Omnikanal by Martin Edenström

Den i Sverige så framgångsrika point-of-sales (POS) aktören Sitoo har börjat snegla utomlands. Tillsammans med sina större, svenska kunder. I en global tillväxtaktion tillsammans med Happy Socks (även en Adobe Magento 2 användare av polska Sii och dessförinnan Made People) ska Sitoo föra ut den digitaliserade retail-förmågan till de över 90 länder och marknader där Happy Socks fysiskt säljs idag.

” – En av de viktigaste anledningarna för oss att välja Sitoo som vårt globala POS (försäljningssystem) har varit hur enkelt det är att använda, rulla ut och skala. Att ha Sitoo som vårt globala detaljhandelsbetalningssystem kommer dessutom att ge oss försäljningsdata från våra olika marknader samlade på ett ställe. Detta kommer naturligtvis att ha en viktig roll i vår expansion och tillväxt. Det betyder också att vi kan leverera en fantastisk upplevelse för våra kunder var de än är i världen. ”

Fler artiklar om ämnet:  Google utmanar Klarnas paradgren med nya Subscribe with Google
The Early Bird. Nyheterna på MKSE.com är gratis och öppna. Ett tag.
En dag efter publicering låses nyheten in för våra registrerade medlemmar. Så bli medlem, eller återvänd ofta. Det går även att prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev som kommer ut varje vecka. Klicka här
Säger Mathilda Sällberg, global retail buyer Happy Socks. Det är och specifikt den mobila versionen, Sitoo mPOS som köpts in. Jens Levin, VD SitooVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Fler artiklar om ämnet:  Klarna börjar certifiera Checkout-kopplingar till affärssystem, Desenio och Specter först ut
Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.