SJ tränar förare i Vive Pro Eye VR, inför eye tracking i VR headsetet

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SJ fortsätter att satsa stort på innovation och spännande teknik. Nu tillsammans med svenska Tobii, kinesiska Vive VR och Stockholmsföretaget Vobling. Den sistnämnda har utvecklat ett av de första programmen med en träningsplattform i VR för SJ. Tanken är att VR ska stärka träningen av personal hos SJ. Lösningen bygger på nysläppta VR-headsetet Vive Pro Eye, där användaren kan styra en del av upplevelsen med ögonen. Svenska Tobii står bakom eye tracking delen av headsetet. SJs...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon