Självständighet, prestanda och skalbarhet ledde till plattformsbyte

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Viskans säljchef Fredrik Ottosson berättar för MKSE.com att de inom kort kommer att släppa den nya e-handeln för Engelsons. Företaget ska vara ett av de topp-50 största e-handlarna i Sverige (omsätter runt 400 Mkr online av totalt 569 Mkr). De valde att byta till Viskan för att:

0 Mkr
online omsätter bolaget idag
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

  • Får öka självständighet och kontroll över sin techstack.
  • Få en e-handelsplattform med högre prestanda vid belastningstoppar.
  • Få en mer skalbar plattform

“ – Engelsons har högt ställda mål för framtiden och vi behövde en leverantör och plattform vi kunde lita på i alla lägen. Med en väl utarbetad modell för hur vi kan skapa tillväxt tillsammans och en beprövad plattform blir Viskan perfekt för framtiden.”

Säger Stefan Engelson, VD på Engelsons. Engelsons är ett familjeägt postorder och e-handelsföretag som grundades i Älvsered 1974. Företaget erbjuder jakt- och fritidskläder samt utrustning och skor till aktiva jägare, hund- och friluftsmänniskor i hela Sverige.

Engelsons var tidigare en Adobe Magento 2 användare av Vaimo som uppdaterades så sent som för 4,5 år sedan.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  För aggressiv Marketing Automation, Google spamtaggar Lager 157