Sjöstrand espresso ska utmana Nespresso, öppnar ny B2C e-handel

In Nyheter, Check out/Kassasystem, E-handel, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska, ”anti-aluminium” espresso och kaffemaskinstillverkaren Sjöstrand gör en storsatsning på internationalisering, digitalisering och därmed egen direkt e-handel. Sjöstrand vill ta marknadsandelar från Nespresso som dominerar omnikanalmarknaden med sina luxuösa butikskoncept och på sin tid innovativa prenumerations-tjänster och marketing autmationsatsningar. Som däremot tagit en del stryk i tekniska uppdateringar på senare år.

Sjöstrand satsar bland annat på en egen B2C e-handel. Det på en ny WordPress WooCommerce som just slagit upp portarna. Där säljs både kapslar och maskiner. Kaffet ska vara ”klimatpositivt” där Sjöstrand kompenserar för mer koldioxid än vad som släpps ut från böna till kopp. Men det är fortfarande aluminium med i bilden. Maskinprodukterna kostar mellan 700 SEK och 3000 SEK. Betalsätt finns med både VISA, Stripe, PayPal och MasterCard. För Marketing automation används en MailChimp installation.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Delorean ny digital partner för organisationen Kvinna till Kvinna

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss