nespresso, Sjöstrand, WooCommerce, Wordpress Nyheter, Check out/Kassasystem, E-handel, WooCommerce, Wordpress

Sjöstrand espresso ska utmana Nespresso, öppnar ny B2C e-handel

In Nyheter, Check out/Kassasystem, E-handel, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska, “anti-aluminium” espresso och kaffemaskinstillverkaren Sjöstrand gör en storsatsning på internationalisering, digitalisering och därmed egen direkt e-handel. Sjöstrand vill ta marknadsandelar från Nespresso som dominerar omnikanalmarknaden med sina luxuösa butikskoncept och på sin tid innovativa prenumerations-tjänster och marketing autmationsatsningar. Som däremot tagit en del stryk i tekniska uppdateringar på senare år.

Sjöstrand satsar bland annat på en egen B2C e-handel. Det på en ny WordPress WooCommerce som just slagit upp portarna. Där säljs både kapslar och maskiner. Kaffet ska vara “klimatpositivt” där Sjöstrand kompenserar för mer koldioxid än vad som släpps ut från böna till kopp. Men det är fortfarande aluminium med i bilden. Maskinprodukterna kostar mellan 700 SEK och 3000 SEK. Betalsätt finns med både VISA, Stripe, PayPal och MasterCard. För Marketing automation används

Vi har mer på samma ämne:  Salesforce Content Management System CMS är här, det innebär det för konkurrenterna


Vill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.