Skärmstöd, personal shopper och knivslipning delar av Cerveras Storm-omnikanal

In CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nu avslöjas mer om tankarna bakom Cerveras val av Enferno och Storm e-handel från förrförra sommaren. Den ljusa, content-uppbyggda och moderna e-handeln på .NET plattformen är 2017 även en del av en större omnikanalsatsning. E-handeln ska assistera de platta omnikanal-skärmar i butik som Cervera satt upp under vintern. Dessa skärmar ska i sin tur erbjuda det sedvanliga utökade sortimentslistningen, pick-up-in-store och digital assistans. Men det finns mer innovation från Cervera  Andra delar av omnikanalskonceptet är: Matlagningskursbokning...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.