Skatteverket och Arbetsförmedlingen bygger ut Salesforce Mulesoft satsningar

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Innan förvärvet av Mulesoft för exakt två år sedan hade nog inte Salesforce-gänget i, dåtida Sverigekontoret Hitech-building, tänkt sig att jobba speciellt intensivt med varken open source partnern Redpill eller offentlig sektor-kontot Skatteverket. Men Mulesoft var precis vad Skatteverket bestämde sig för att använda för att råda bot på de egna integrationerna och för att få en fungerande gemensam systemstack. De har på senaste tiden kopplat ihop en mängd system och tagit fram nya innovativa tjänster...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon