Skiddestinationen handlar upp ny partner och innovativ, engagerande webb inför säsongen

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En mer tillgänglig och aktiv dialog med kommuninvånarna i Malung-Sälen samt en mer informativ skapelse inför säsongerna som står på tur var i fokus när Malung-Sälens kommun valde att uppdatera hela sin webbplats. Allt på en Sitevision CMS. Webben har försetts med populära Matomo Analytics istället för GA. Det tillsammans med nya partnern Consid.

”— Vi har fått mycket positiva reaktioner på nya webbplatsen, att det är lättare att hitta det man söker och att strukturen känns mer logisk.”

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.
Berättar Frida Liljequist, kommunikationschef vid Malung-Sälens kommun. Malung-Sälens kommun har tidigare jobbat med bl a Limepark.

Consid, som nyligen etablerat sig i Borlänge, har hjälpt kommunen utveckla en innovativ, engagerande och tillgänglighetsanpassad webbplats som ska vara enkel att navigera. Nyligen blev den nya webben utsedd till en av Sveriges mest tillgängliga webbplatser av tillgänglighetsföretaget Funka.

     

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Matomo som alternativ till Google Analytics 4, gratis föreläsning 12 januari