Skistar.com och Ninetech tog fram årets webb 2019

In E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Senare i eftermiddag på årets Webbdagarna Stockholm väntas vinnaren av årets webb presenteras. Det blev Skistar och Skistar.com framtagen av Ninetech, kan MKSE.com berätta.

Skistar.com vinner därmed ännu en utmärkelse.

”- SkiStar har haft digitalisering som en av sina viktigaste konkurrensfördelar under hela 2000-talet. Man var långt före branschen i övrigt att fokusera fullt ut på det digitala ur ett strategiskt perspektiv. Den kulturen och framåtandan finns i högsta grad kvar än i dag, vilket förstaplatsen på IDG:s Topp 100-tävling är ett kvitto på.”

Säger Jonas Aronsson, marknadschef på Ninetech som varit digital partner till SkiStar sedan 2007. Skistar jobbar även med Episerver. Senast för några månader sedan visade de upp årets digitala satsning EQPE på samma plattform. Och redan 2014 släpptes Skistarshop.com, då däremot på en separat plattform. Då övergavs även E37 e-handelssatsningen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Därför satsar Nord DDB på Growth och Martech/CRM

Ninetech är inte en sponsor till Webbdagarna 2019. Det är däremot Curamando, Bouvet, Tieto, Tobii, Awave, Umbraco, Iteam, Bisnode, Rebel&Bird, Nitor, Comprend, Antrop och Creuna.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss