SkiStore byter e-handelsplattform, live med ny PWA lösning

In Jetshop / Storm Commerce, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ännu mer svensk e-handel lanserad under tisdagen. Det är denna gång Jetshop som berättar om en nu svensk e-handelskund i SkiStore. Slalom-aktören har valt både Jetshop plattform och PWA/React.js-prestandaramverket Jetshop Flight i sin lösningen. Skistore kallar sig en av Europas ledande butiker inom friåkning. De jobbar med alpin utrustning, skidor och skidkläder online och i butik. Fokus för projektet ska ha varit att få fram en motsvarighet till den expertis SkiStore ska ha gjort sig kända...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon