Skolgranskning.Aftonbladet.se är en mer modern WordPress

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

På samma plattform och på samma hosting har nu Aftonbladet.se hunnit ikapp med open source CMS-tekniken och levererar något annat än rätt lama TwentyTen. Nyrekryten Emanuel Karlsten hälsar att Aftonbladet nu relanserat WordPress.com-sajten. De har samtidigt tagit åt sig av namnkritiken och kallar sig istället Skolgranskning. Skolgrävet finns kvar på en WordPress CMS 3.1.1, men nu på en egen WordPress hosted installation hos Glesys. Nu gäller temat SkolrasetSub och övriga pluggar konf'ade och framtagna av bl...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. finns det ens företag som jobbar med WP? det är väl bara individer?

  2. Ah, det visste jag inte! Letade efter den uppgiften på er hemsida. Har uppdaterat.

    Ang. dina synpunkter på “.com” i den andra artikeln tycker jag framgår i orden direkt efter rubriken. Det är tydligt nog om än inte på helt korrekt meta-nivå för WP-kunniga. Se samma hantering hos Digital trends, Yahoo!, TC etc. artiklar i samma ämne. Vill minnas även IDG.se skrev utan “.com” i rubben innan de ändrade 14/4.
    Kort sagt, jag är ingen “WP-hater” på något sätt. Läser du runt här inser du nog att denna blogg gjort mer för WP än många andra kanaler. Det handlar om att jag oftare skriver “TV4” än “TV4-Gruppen Digitala medier” på MKSE.com, helt enkelt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.