SL släpper app-chatt för att larma vid otrygghet

In Chatbots, Community, Facebook Pages, iPhone, Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SL berättar om senaste tillägget till egna digitalfloran och egna nya appen från i maj. Det är en ny chattjänst som ska göra det lättare att larma vid otrygghet i SL-trafiken. Den ska fungera som komplement till det nummer man kan ringa om det uppstår en situation i SL-trafiken där man själv eller någon annan riskerar att fara illa.

Via chatten kan användaren få hjälp av personal på trygghetscentralen som har möjlighet att skicka till exempel ordningsvakter till platsen om situationen kräver det. Chatten släpps via SL-appen för iOS-användare den 2:a september.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så blir OKQ8 laddstation och app för elbilar, kopplas upp mot användarens hem

SL har även ett större projekt igång i nya beta-sajten, den sköts däremot av Episerver DXC-konsulter från bl a TietoEVRY. SL kommer successivt lansera nya tjänster på betaversionen, och målet är att till sommaren 2020 ha en helt ny webbplats för alla resenärer.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ellevio går live med omfattande ny digital närvaro på Optimizely
Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss