Smilingworkplaces bakom nytt Office 365 intranät åt Barilla

In Intranät, Microsoft .NET, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Microsoft Office 365-fokuserade Smilingworkplaces, med kontor i  Karlstad, Örebro och Göteborg, är leverantör av digital arbetsplats och intranät till välkända pastatillverkaren Barilla i Sverige.

En redesign av struktur och utseende (numera används Office 365 Modern Pages) av det befintliga intranätet utfördes nyligen. Det nya nätet ska satts upp parallellt med det befintliga för att på ett enkelt sätt kunna flytta över den information man ville ta med sig. Lösningen baserar sig på Smiling Workplaces egna paketering Intranät 360.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Barilla köper in D2C Commerce med 3D samt personaliseringsmotor på Adobe Experience Cloud

Smilingworkplaces, en del av Karlstadsbaserade Combined Excellence jobbar även med Sveriges Radio, Swedish Space Corporation, Knightech, Bergqvist skor och Kewab.

Barilla grundades 1877 i Italien. Idag rankas företaget som ett av de ledande Italienska matföretagen. Barilla är världsledande inom pastatillverkning, ledande inom: pastasås i Europa, bageriprodukter i Italien och knäckebröd i Skandinavien.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Billerud köper in nytt intranät på Omnia, synkar med Teams planen
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss