Smilingworkplaces bakom nytt Office 365 intranät åt Barilla

In Intranät, Microsoft .NET, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Microsoft Office 365-fokuserade Smilingworkplaces, med kontor i  Karlstad, Örebro och Göteborg, är leverantör av digital arbetsplats och intranät till välkända pastatillverkaren Barilla i Sverige. En redesign av struktur och utseende (numera används Office 365 Modern Pages) av det befintliga intranätet utfördes nyligen. Det nya nätet ska satts upp parallellt med det befintliga för att på ett enkelt sätt kunna flytta över den information man ville ta med sig. Lösningen baserar sig på Smiling Workplaces egna paketering...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon