Snowflake vill se Data Sharing inom Covid-19 mellan sjukhus i Stockholmsregionen, värdefull data som kan säljas vidare

In CDP, DMP, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

AWS-, Azure och GCP-okänsliga multicloud:et Snowflake har berättar om sitt uppdaterade Snowflake Data Marketplace-initiativ där de samlat på sig enorma mängder data och analys inom Coronarelaterade pandemihändelser. De inkluderade, Covid-19-relaterade datakällorna innehåller t ex flera typer av realtidsdata insamlade från pålitliga och strukturerade toppkällor som WHO och John Hopkins-universitet. Dessutom finns mängder av olika typer data över antalet smittade kombinerade med data om befolkningstäthet och även geolokalisering.

För globala bolag tror Snowflake att denna information kan vara avgörande vid planering kring när kontor och butiker på olika platser i världen ska öppna igen. Eller för att förutse hur försäljningen

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.