Sogeti säger sig redan levererat 40 SharePoint 2010 projekt

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Mats Stuhrmann, nationell SharePoint-driver på Sogeti säger att gänget redan har levererat ett fyrtiotal lösningar baserade på den halvnya SharePoint 2010-plattformen. Inte illa och minst sagt rappt agerat, om det stämmer (är en "lösning" samma som en domän?). Nischkonkurrenten Fishbone Systems säger sig ha utfört fler än 200 portalprojekt baserat på SharePoint, men då är nog 90% av dessa på MOSS 2007. Deras senaste SharePoint 2010 uppdrag är för övrigt Hem & Hyra / Hyresgästföreningen och NetOnNet....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. 40 låter inte så mycket för ett företag med 80+ sharepointkonsulter över drygt ett års tid.

Leave a Comment