Spotify toppar App store, men hur många goes premium?

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Spotify iPhone har det interna Appstore-releasedatumet 26:e augusti. Men officiell lansering skedde först i måndags. Och inom 24 timmar från lansering intog Spotify förstaplaceringen på iPhone App Store Top 25 Sverige. Blocket är nere på en 6:e plats och nya Facebook 3.02 är inte högre upp än 9:a. Nya Hemnet app'en har redan trillat ned till en 15:e plats. Vad krävs för att toppa App store? Det avslöjade MKSE.com för ett halvår sedan. Inte så mycket,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.