SSAB köper in ny B2B e-handelstjänst under eget varumärke av Consid

In CXM, E-handel, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid står bakom nya buckethub.com. En helt ny tjänst för SSAB och varumärket Hardox där det erbjuds smidigare e-handelsköp av hela grävskopor och skräddarsydda lastarskopor. Anpassat för egna nätverket av kunder, återförsäljare och branschen i stort. Tjänsten är även uppbyggd för att kunna driva in fler leads samt bättre visualisera och skapa en större efterfrågan av SSABs produkter. Allt återfinns i en .NET-Sitecore miljö, som SSABs andra digitala satsningar. Skoporna som erbjuds i e-handelstjänsten går även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon