SsangYong förlitar sig på ny digital satsning för att sälja fler bilar i Sverige

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Malmöbaserade SsangYong Motor Sverige AB har presenterat den koreanska biltillverkarens nya digitala närvaro på Ssangyongmotor.se. Tillverkaren har sett KIAs, Hyundais och GM Daewoos nordiska framgångar och vill inte vara sämre. Den svenska sajten släpps samtidigt som den danska. Allt återfinns även på en danskutvecklad, dansk Sitecore CMS med kundupplevelsehanteringsdelar. Sajten ska stödja lanseringen av nya modellen ”Tivoli”, en kompakt SUV. Nyhetsbrev promotas, det finns stora bakgrundsbilder, modellserie med sidoscroll och tydliga förtroendefaktorer (garanti-logotype). 2008 öppnade SsangYong...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment