Stålindustrijätten väljer litium e-handel, bygger ”one stop shop”

In litium, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Miljardbolaget BE Group har utöver att valt sina nya partners nu även hittat fram med framtida e-handelsplattform. Det blev en litium lösning.  Implementeringen av Litium kommer att resultera i en helt ny webbshop för huvudmarknaderna Sverige och Finland. BE Group kallas sig ett ledande handels- och serviceföretag inom stålindustrin med 650 anställda och en omsättning på närmare 4,5 miljarder SEK. I augusti gick de ut med att de skulle jobba med Spot On i ett PIM-...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon