Staples och 40 andra kunder väljer AI-teknik utvecklad av svensk 16-åring. EQT, Northzone, Y Combinator investerar 24 Mkr

In Adobe Magento 2, AI, Machine Learning, Botar, Contentful, CXM, E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Contentful-, Shopify- och Adobe Magento-användaren Staples är frontfigur när svenska, unga rekommendations- och AI-bolaget Depict.ai marknadsförs. Kontorsmaterialjätten, med 23 000 egna produkter ska gått helt från manuellt arbete till AI-styrda produktrekommendationer online med hjälp av Depict.ai.

” – E-handel blomstrar och rekommendationer är viktiga för en e-handelns framgång. Att få fel på rekommendationer innebär stora förlorade intäkter. Hittills har de bästa rekommendationsmotorerna varit isolerade hos e-handelsjättarna som har enorma mängder data- och maskininlärningspersonal att luta sig mot .. Depict.ai fixar det genom att använda avancerad maskininlärning för att ge resten av e-handeln de bästa möjliga rekommendationerna till en bråkdel av kostnaden och integrationskomplexiteten.”

Säger

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.