Staples och Office Depot satsar på Shopify Plus och Contentful headless e-handel

In Shopify, Contentful, E-handel, Headless / Decoupled CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Svenska Staples.se består idag av en egen, fullskalig B2B- och B2C-ehandel med Adobe Marketo marketing automation-stöd, Adobe Analytics, Adobe Experience Platform ID-stöd samt en del ytterligare martech-stöd. Men för de primära, nordamerikanska marknaderna pågår viss förändring. Där har Staples nyligen bland annat köpt in en Shopify Plus e-handel som har kombinerats tillsammans med Contentful headless CMS. Den används för nya Staples.ca. Sajten är anpassad efter nya sloganen “Work. Learn. Grow.” och skulle ersätta den tidigare "uppsvällda,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $0.01 or more
Unlock with Patreon