Star Republic expanderar med 20 procent, satsar på kreativ Unified Commerce

In CXM, E-handel, Nyheter, Star Republic by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Star Republic med kommunikationsansvarige Ola Linder berättar för MKSE.com att den dedikerade, franskägda e-handelskonsulten bara sedan månaden innan sommaren tagit in totalt 14 nya kollegor. De många nya, och ersättande, rollerna ansluter till bolagets kontor i både Göteborg och Stockholm. En av de nya rollerna är den nya Head of UX & Design Joel Belsco. Joel kommer från rollen som CD på byråer som McCann, DigitasLBI, Publicis Sapient och Fluid.

”— När Star Republic hörde av sig blev jag imponerad av ambitionerna. Jag fick en känsla av en skön kultur blandat med utmanande uppdrag inom Unified Commerce – inte minst några helt nya vi hoppas kunna berätta mer om snart.”

Star Republic hade 64 anställda enligt senaste årsredovisningen, tillskottet ska idag motsvara en personalökning med drygt 20-25 procent. Ola Linder påpekar att det är kul att kunna göra den typen av personalsatsningar ”i en väldigt turbulent tid”. Inom kort ska Star Republic även berätta mer om vilka nya kundkonton och e-handelsprojekt det är som möjliggör nysatsningarna.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Star Republic försvinner, blir SQLI Nordics

Under pandemiåret 2020 visade Star Republic AB en förlust om -6 Mkr på en 57 Mkr omsättning.