Star Republic expanderar med 20 procent, satsar på kreativ Unified Commerce

In CXM, E-handel, Nyheter, Star Republic by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Star Republic med kommunikationsansvarige Ola Linder berättar för MKSE.com att den dedikerade, franskägda e-handelskonsulten bara sedan månaden innan sommaren tagit in totalt 14 nya kollegor. De många nya, och ersättande, rollerna ansluter till bolagets kontor i både Göteborg och Stockholm. En av de nya rollerna är den nya Head of UX & Design Joel Belsco. Joel kommer från rollen som CD på byråer som McCann, DigitasLBI, Publicis Sapient och Fluid. "— När Star Republic hörde av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon