Stockeld öppnar vegansk ostventure på Contentful headless

In Contentful, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Videoplazas grundare och entreprenören Sorosh Tavakoli har öppnat sitt nya ostventures digitala närvaro på en Contentful headless-miljö. Nya Stockeld.com, tidigare Noquo Foods, ska efter en liten pivot producera vegansk ost och växtbaserade ostprodukter på helt nya sätt. Det nya namnet inleder även en satsning på forskning inom växtbaserad mat. För ett år sedan tog bolaget in 34 Mkr från investerare som Northzone, Inventure, Creandum, Soundcloud-grundaren Eric Wahlforss och Astanor Ventures....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon