Stockholm trotsar börsfrossan, fler byråförvärv och digitalsatsningar

In Content Marketing, CXM, E-handel, Martech, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Trots marknadsoron har det faktiskt varit en vecka med viss M&A aktivitet i Stockholm, igen. PPP, People People People och koncernchef Anders Ribba har valt satsar på att beef’a upp egna inhouseerbjudandet genom att köpa upp sin egen rekryteringsspecialist i Hiroy med 40 anställda. En satsning som kan tolkas som att gruppen vill gå ytterligare åt MarketingOps, aqui-hire och inhouseförsörjningshållet.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.
0 st
anställda har uppköpet

Omnicom Group och DDB Worldwide Communications Group Inc. med svenskaDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Avaus och Nord DDB bildar ny allians


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon