Storm Commerce headless släpper eget PIM i sommar

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, PIM, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Storm Commerce väljer att paketera Storm PIM som en egen produktlösning. Från att tidigare varit en del av e-handelspaketet. Michael Hallberg, CCO Storm Commerce berättar att beslutet kom eftersom:

”– Vi har alltid ansett att omfattande och välstrukturerad produktinformation är helt avgörande för att bedriva framgångsrik e-handel och valde därför att bygga in omfattande stöd för produkthantering i Storms plattform redan från början. Det har gjort att många av våra e-handelskunder inte haft behov av ett separat PIM-system i sina lösningar.”

I nya Storm PIM ska det finnas stöd för produktbeskrivningar, attribut, produktrelationer, media av olika slag, masterdata från affärssystemet som artikelnummer, momskoder etc. Samt mer e-handels- och produktnära funktioner som prisfunktionalitet, avrundningslogik, tillgänglighet internt och externt samt logistisk information både från affärssystemet och från leverantör.

Vi har mer på samma ämne:  Shopify Plus då Flying Tiger Copenhagen ska e-handelserövra Europa

Storm PIM ska enligt bolaget passa bra för bolag som befinner sig tidigt i sin digitaliseringsresa och har e-handel som ett mål längre fram i tiden.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss