Strategiska bedömningar och utvärderingar säljer fortsatt bra hos martech-husen

In Adobe Commerce / Magento, Content Marketing, CXM, E-handel, Lojalitetsprogram, Martech, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vad säljer bäst hos martech-konsulterna i slutet av 2022? Det är nog fortfarande evaluations, strategisk rådgivning och motsvarande paketeringar med fancy namn, skulle MKSE.com vilja påstå. Även om rena plattforms/SaaS martech-evalueringar har fått sällskap av egna flaggskeppsprodukter inom strategi, digitalisering och rekommenderade förbättringar. Det gäller Omniarch, som liksom hos NoA har sin egen paketering de berättar de sålt mer av. Den heter ”Omniarch Digital Assessment” och motsvarar rätt bra NoA Ignites Experience Strategy eller ARC Curamandos motsvarighet inom strategi, martech, UX och analytiska rekommendationer.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Digital Assessment belyser strategisk position, försäljning, UX, organisation, trafikanskaffning och webbanalys.

Omniarch öppnade ett femte kontor i Åre hösten 2022 hos House Be. Det sköts av Åre-bon Micke Raittila, senior project manager hos Omniarch som lett en Digital Assessment för Elevenate.

”- Vi tog in Omniarch för att få en extern parts ögon på vad vi redan gör väldigt bra idag. En del av vad som lyfts i analysen fanns i vår pipeline sen tidigare, vilket är ett bevis på att vi är på rätt spår. Vidare har vi fått en tydlighet till oss om metoder för att stärka vår en-till-en-dialog med våra kunder, öka servicegraden och ta fram bättre produkter.”

Säger Mattias Heurlin, VD Elevenate. Elevenate är en Adobe Magento e-handelsanvändare med LiveChat, GTM och Hotjar stöd idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Five Guys till Sverige, CX och digitalt stöd från Sitecore PaaS och nopCommerce

Elevenate designar, tillverkar och säljer tekniskt avancerade funktionskläder för alpina aktiviteter. Produkterna kombinerar friåkares lekfullhet med bergsguidens kompromisslösa syn på utrustning. Decennier av beprövad erfarenhet på berg runt om i världen går in i varje söm och varje detalj. Elevenate grundades 2011 och har sin bas i Åre.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss