Svensk Magento-kompetens lockade Jack Daniel’s, Agent Provocateur och Proactiv i England

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vaimo har inlett sin engelska närvaro starkt. I senaste versionen av Econsultancys årliga topp 100-rapport över digitala byråer placerade sig Vaimo UK på plats 87 som "ny på listan" i kategorin "design och utveckling". Nya engelska kunder till Vaimo är även namnkunniga aktörer som Agent Provocateur, Jack Daniel's, Pavers, Guthy-Renker och Proactiv. Båda de två uppdraget är även finalister i årets UK's eCommerce Awards for Excellence. Vaimo har under sommaren även öppnat kontor i Japan och utökat totala antalet kontor till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment