Svenska KFC hemsida räknar ihop kolhydrater

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Till Lockarp och E6an kommer Sveriges första KFC. Men amerikaniseringen är inte "Finger lickin" total när snabbmatkedjan äntligen slår upp portarna i Norden. Det är ett mer svenskt koncept som tagits fram av Stockholmsbaserade Oxenstierna & Partners och hosting/digitala byrån Nordicstation. Sajten ligger på en egen custom-lösning med blott Twitter Bootstrap och jQuery. Tilltalande bilder på mat används och en toppfixerad meny. Där finns även en egen "restaurangmeny" som inte går att konvertera till en beställning men som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.