Svenskar köper iPhone App’ar för 11,5 Mkr i månaden

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Enligt gigaOM laddas 4,8 iPhone app'ar ned i snitt världen över, för en genomsnittlig kostnad av 4,37 dollar. Det ger en total app-försäljning per månad på 250 miljoner dollar, 75 miljoner till Apple och 175 miljoner till utvecklare. December-siffran för Sverige, enligt Feber, är i snitt 30 kronor med en total försäljning på runt 11,5 miljoner kronor....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment