Svenskar köper upp världens snabbaste WordPress Cloud partner

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mattias Kaneteg, känd från att startat, förvärvat och lett webbhotell- och webbgruppen Getupdated, Eastpoint, Crystone, Online Group, Oniva, Mediaanalys, Affiliator, Cross, Ryce m fl driver numera brittiska bolaget Miss Group. De gör idag ännu ett förvärv, efter tagit över ett tiotal hostingbolag redan, det i finska Seravo som vi skrev om häromveckan då de blev världens snabbaste WordPress Cloud server provider.

Seravo med VD Otto Kekäläinen har en kundbas om 4000 WordPress sajter och omsätter runt 15 Mkr. Därmed har Miss Group totalt 216 000 kunder. Mattias Kaneteg säger i ett uttalande på torsdagen:

“- Seravo har utvecklat en skalbar, återkommande intäktsaffärsmodell med hög tillväxt och imponerande bakgrund och Miss Group är väl positionerat för att sälja

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!

För ett år sedan gick brittiska Perwyn in med en större slant i svenska Miss Group att använda för förvärv.

This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.