Svenskar köper upp världens snabbaste WordPress Cloud partner

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mattias Kaneteg, känd från att startat, förvärvat och lett webbhotell- och webbgruppen Getupdated, Eastpoint, Crystone, Online Group, Oniva, Mediaanalys, Affiliator, Cross, Ryce m fl driver numera brittiska bolaget Miss Group. De gör idag ännu ett förvärv, efter tagit över ett tiotal hostingbolag redan, det i finska Seravo som vi skrev om häromveckan då de blev världens snabbaste WordPress Cloud server provider.

Seravo med VD Otto Kekäläinen har en kundbas om 4000 WordPress sajter och omsätter runt 15 Mkr. Därmed har Miss Group totalt 216 000 kunder. Mattias Kaneteg säger i ett uttalande på torsdagen:

”- Seravo har utvecklat en skalbar, återkommande intäktsaffärsmodell med hög tillväxt och imponerande bakgrund och Miss Group är väl positionerat för att säljaDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon

För ett år sedan gick brittiska Perwyn in med en större slant i svenska Miss Group att använda för förvärv.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nyheterna i Forrester Wave Content Management Systems Q3 2023, flera eliminerade