Världens ledande och snabbaste WordPress cloudhosting finns i Norden

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fanns det fler anledningar än grön el och närheten till Asien och Amerika för AWS, Google, Microsoft och Facebook att lägga sina serverparker och Clouds i Avesta, Eskilstuna, Katrineholm och Västerås respektive Luleå och Stockholm? AWS Availability Zones och Regions brukar återfinnas på strategiskt viktiga platser. Och nu visar det sig att även världens bästa, eller i alla fall snabbaste, WordPress CMS driftsmiljö finns i Norden. Bland alla miljoner sajter och tusentals, troligtvis tiotusentals webbhotell och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon