Svenskt näringsliv bygger intranät på SharePoint 2013 med B3IT

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det blev relativt ovanliga valet B3IT Connexions som fick ansvara för Svenskt Näringslivs nya intranät på en SharePoint 2013 lösning. Lösningen ska göra det möjligt att skapa koncerngemensamma intranät som enkelt kan anpassas lokalt för dotterbolag eller medlemsföretag via SharePoint-mallar. Nu kan alla 49 medlemsorganisationer få lokalanpassade intranät. I övrigt ska intranätet erbjuda flera funktioner som finns där för att underlätta samarbetet för Svenskt Näringslivs anställda. 2011 jobbade Svenskt näringsliv med Cloud Nine i en EPiServer-release....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment