Sveriges ledande iPhone-utvecklare portar allt till Android

In Android, iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Apegroup, Sveriges i särklass största mobilutvecklarbolag för iPhone och mobilsajter avslöjar att de börjat västerprassla. Vid sidan av sitt tvååriga levebröd, iPhone utveckling, läggs allt mer tid på Googles nya mobilplattform Android. Företaget säger sig jobba hårt med att porta samtliga iPhone applikationer de utvecklat till Android. Apegroup jobbar med Aftonbladet (senast en in-house iPhone application för samtliga medarbetare inom Schibstedt), SvD, Tasteline, Hemnet, McDonalds, Absolut Vodka, Bonnier: SF och Di.se och har totalt skapat ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.