Sveriges Radio bygger nytt SharePoint 2013 intranät

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Arbetsnamnet ”Min arbetsplats” är Sveriges Radios nya projekt för att skapa ett helt nytt intranät med målsättningen att bli den naturliga arbetsplatsen för alla på Sveriges Radio. En startpunkt och ett stöd för medarbetare i det dagliga arbetet. Allt ska ligga på en nyligen upphandlad SharePoint 2013. Leverantörer eftersöks nu under en period fram till sommaren. SR:s medarbetare måste bli bättre informerade om vad som händer i företaget såväl centralt som lokalt. Dessutom ska... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment