Svevia vill nå nya målgrupper genom breddat erbjudande

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Byråerna Bigfish och Bouvet fick uppdraget att bygga nytt åt Svevia på en SiteVision upprättning av senaste version. Svevia har drygt 1 900 medarbetare på 100 platser i hela Sverige. Med olika kundingångar (Privat och förening, Företag samt Stat och kommun) och kundanpassade beskrivningar av Svevias tjänster vill företaget bredda kunskapen om hela sitt erbjudande. "- Vi vet att många kunder tror att vi bara gör riktigt stora jobb. Det stämmer inte. Vi asfalterar även uppfarter, parkeringsytor, bygger lekparker och stänger...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.