Swedavia satsar digitalt, ny Chatbot samt Marketing Automation

In Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Swedavias onlinechef Jeannette Örjansdotter berättar under torsdagen för MKSE.com att flygplatsbolaget har mycket nytt på gång inom det digitala. Först ut är en egen Swedavia chattbot samt ett större förnyelseprogram inom e-post och Marketing Automation. Swedavia ska under året även ha tagit ett strategiskt slutgiltigt beslut om att ha Episerver som sitt plattformsval inom CMS. Samt låta Episerver hantera olika "geo-behov" som digitala kartor för flygplatsbolaget. Nya Swedavia Chatbot ska bli en lösning där resenärer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon