Swedbank dubblar antalet bankappar, användare blir tokiga

In Adobe AEM, Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Swedbank berättar att de inför sommaren släppt den senaste versionen av sin mobilbanken app för privatpersoner. Den ska ha fått ny design, fler funktioner och Swedbank ska sett till att göra det enklare att hitta olika banktjänster. Det inkluderar funktioner som: Skaka fram salod Betala räkningar med OCR-skanner Byta namn på konton Handla med värdepapper Men Swedbank gör det ovanliga valet att lägga delar av den nya funktionaliteten i en separat, tillkommande app. Så användare behöver...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment