Swedese släpper egen e-handel, kombinerar Litium med Drupal

In Drupal, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Swedese, ett av de mest kända varumärken inom svensk möbeltillverkning, har nyligen gått live med sin nya e-handel och omnikanalstrategi. Litium har valts ut som ny plattform för kommers. Den tidigare Drupal CMS strategin som gällt sedan tre år tillbaka får leva kvar. En separat shop på domänen shop.swedese.se har satts upp för ändamålet. Sajterna korslänkar i headern till varandra. Klarna används som betallösning. Utöver Litium 7 har Google Analytics Enhanced eCommerce och GTM aktiverats på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon