T-Mobile bygger mobil annonsenhet, nysatsning från teleoperatören

In Android, CXM, iPad, iPhone, mCommerce, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Samtidigt som du var på semester har en av världens absolut största mobiloperatörer, T-Mobile / Sprint, sjösatt en strategiförändring och egen jättesatsning på "adtech" och innovativ mobil annonsering. T-Mobile köpte nyligen upp PushSpring. En startup grundad för bara fem år sedan i Seattle som jobbar med främst mobil annonsering och push notifieringar. PushSpring ska ge mobiloperatören en stark grund inom annonsteknologi och ge dess användare bättre transparens. T-Mobile har tidigare uttryck ett intresse för att beefa upp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon