Telge Energi släpper ny UX och digital närvaro tillsammans med Söderhavet

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Söderhavet har en ny kund och ett nytt UX/UI case med ny brand identity i Telge Energi. Energibolaget har valt att jobba exklusivt med förnybar energi på sistone och ska i samband med det velat se över den egna närvaron och identiteten.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Telge Energi är en Optimizely Content Management kund med bl a Trustpilot och Leadoo lead management som digitalt även jobbar tillsammans med Sogeti för sina webblösningar. För en elva år sedan däremot jobbade energibolaget mest internt med telge.se. Telge Energi grundades 1994 och ägs av Södertälje kommun samt ingår i Telgekoncernen. Sedan 2008 säljer bolaget enbart förnybar el från sol, vind och vatten.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ForSea köper in omfattande Optimizely Commerce e-handel av Epinova
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss