Telge.se relanserad på EPiServer CMS 6 av inhouseteam

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

"Bästa marknadsavdelning" Inhouse 2011 vinnaren Telge AB valde en ny EPiServer, framtagen inhouse så klart. Henrik Johansson, digitala medier här på Telges kommunikationsstab, berättar att de  idag re-lanserat sin webbplats med ny struktur och design. Vissa inhyrda resurser för design och utveckling i EPiServer CMS 6 R2 togs in. Mer kundanpassning och lättnavigering (mer dropdowns) var fokus. Den gamla sajten var rörig, tyckte kunderna och Telge. Antalet sidor har nu minskats med nästan 85%. Vad hittar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nu är ju Henrik Johansson inte “vem som helst” på “vilken inhouseavdelning” som helst. Han var en av grundarna till DoBase med CMS-systemet doWebadmin som sedan gick ihop med Litium. Henrik jobbade som projektledare för hundratals webbprojekt hos DoBase så det finns väl ett rätt gediget webb-hantverkskunnande där minst sagt.

  2. Tack och kul att höra Pär. Det har varit ett väldigt roligt och inspirerade projekt där många här på Telge jobbat stenhårt, jag har verkligen inte gjort allt själv, för att realisera våra idéer och tankar. 
    Kul att du gillar siten!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.