Telge.se relanserad på EPiServer CMS 6 av inhouseteam

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

"Bästa marknadsavdelning" Inhouse 2011 vinnaren Telge AB valde en ny EPiServer, framtagen inhouse så klart. Henrik Johansson, digitala medier här på Telges kommunikationsstab, berättar att de  idag re-lanserat sin webbplats med ny struktur och design. Vissa inhyrda resurser för design och utveckling i EPiServer CMS 6 R2 togs in. Mer kundanpassning och lättnavigering (mer dropdowns) var fokus. Den gamla sajten var rörig, tyckte kunderna och Telge. Antalet sidor har nu minskats med nästan 85%. Vad hittar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nu är ju Henrik Johansson inte “vem som helst” på “vilken inhouseavdelning” som helst. Han var en av grundarna till DoBase med CMS-systemet doWebadmin som sedan gick ihop med Litium. Henrik jobbade som projektledare för hundratals webbprojekt hos DoBase så det finns väl ett rätt gediget webb-hantverkskunnande där minst sagt.

  2. Tack och kul att höra Pär. Det har varit ett väldigt roligt och inspirerade projekt där många här på Telge jobbat stenhårt, jag har verkligen inte gjort allt själv, för att realisera våra idéer och tankar. 
    Kul att du gillar siten!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.