Telia bygger iPhone appar med Telia App Studio

In Android, iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström10 Comments

Telia Företag vill äta lite av app-kakan och släpper Telia App Studio. Ett verktyg för att med GUI bygga egna appar för de flesta OS och native (iPhone, Android, Symbian, Windows Mobile, Blackberry och Java) riktat främst mot mindre företag, idrottsklubbar och organisationer. Alla har inte behov av en professionellt utvecklad applikation för 50 000 till 100 000 kronor, säger Jessica Levin, chef för företagsaffären inom mobilitetstjänster på Telia. Ett PHP-verktyg från Didmo i Stockholm ligger som... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Verkar vara helt värdelöst. ”Appar” som funkar som vanliga statiska webbsidor. Vad ska man ha det till? Lägg några timmar på en mobilanpassad CSS-fil och HTML5 istället.

 2. Robert: Helt rätt. Kunde inte hålla med dig mer. Appars existensberättigande är att de tillhandahåller funktioner som inte mobilwebb kan göra.

 3. Just wait and see. More and more carriers will be heading in this direction! Kom igen Telia!

 4. Det funkar inte. Det gick fort att komma igång och bygga en app, men editorn är inte WYSIWYG, det går inte att provköra appen fullt ut (ingen emulator), och publicera fungerar inte. Supporten är utanför Telia och kan därför inte ens se att jag har ett Telia-abonnemang, så jag som kund får göra en del av Telias felsökning. Det tar nog ett tag för dem att lista ut vad som är fel… söker annan lösning.

 5. har också testat att göra en app men för mig funka det klockrent. ska skicka ut till kollegorna nu.
  kul tjänst /ansilusen

 6. Hörrni @teliaiphoneblog @telia_service – Med ett TeliaSonera AB IP på en heltransparent teknikfokuserad blogg, det kanske inte är deb bästa platsen att låtsas vara kund på?

 7. Telia_service Telia Kundservice svarar på Twitter: ”Detta är inte ok, går helt emot våra riktlinjer. Undersöker detta vidare”

 8. Telia_service Telia Kundservice svarar på Twitter: ”Detta är inte ok, går helt emot våra riktlinjer. Undersöker detta vidare”

 9. Jag tycker det fungerar hur bra som helst. Jag har själv byggt ett par för konferenser och redan testat en av dem på en konferens idag, fick stående ovationer. Bravo Telia!

 10. Hur bra som helst – testade en app anpassad för en konferens idag och fick stående ovationer. Miljövänligt, kostnadseffektivt och nytänkande. Bravo Telia!

Leave a Comment