Telia lyckas förklara fördelarna med 5G med nytt e-handelscase

In Check out/Kassasystem, CXM, Java, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Har Telia fått fram ett första självförklarande case kring förträffligheten med 5G? Det är Telias finska enhet som lagom till digitala jätte-meetupen Slush tog fram en egen motor för ansiktsigenkänning och mobila retail, omnikanal och e-handelsbetalningar tillsammans med OP Bank Pivo och Nokia. Helt baserat på 5G-nätets oöverträffade responstid och allmänna rapphet för kundupplevelse. Telia ansåg att de träffat rätt med den nya typen av "face payments" över 5G. Nokias motsvarighet till Apples Face ID användes...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon